Kanal Digital

Kanal Digital - Danmarks største udbyder af spændende digitale TV programpakker

Kanal Digital er løsningen for dig med behov for varieret TV udbud. Stort udvalg af digitale kanaler og HDTV ved bestilling af Kanal Digital hos os

Kanal Digital
Ved at vælge Kanal Digital som leverandør af dine TV kanaler får du Danmarks største udbud af spændende TV underholdning. Kanal Digital tilbyder forskellige fleksible pakkeløsninger, så der altid er en kombination, der passer til jeres families TV behov. Den største TV programpakke fra denne udbyder har hele 72 forskellige digitale kanaler, hvortil kommer 16 HDTV kanaler med knivskarpe billeder. Parabol, HD modtager samt installation er inkl. Bestil jeres programpakke allerede i dag.

En populær udbyder af TV pakker

Kanal Digital er en af de meget populære udbydere af digitale TV programpakker i Danmark, og flere og flere benytter sig af det gode indhold der findes i disse pakker, for kvaliteten er i top og giver dig knivskarpe billeder. Du får virkeligt et godt udvalg af populære kanaler, så du aldrig løber tør for noget at se på i dit TV.

Sammensæt din helt egen TV pakke

Det sjove ved denne leverandør er også at du kan sammensætte din helt egen TV pakke der lige passer til dit temperament. Lige nu findes der 3 forskellige TV pakker du kan vælge imellem. Der findes lige nu Local pakken og Family pakken. Så tag lige et nærmere kig på alt det lækre indhold der er i disse pakker og lav din helt egen sammensætning. Alle TV pakker er inkl. tv-boks, parabol og standard installation. Alle TV-2 kanaler i HD er standard i pakkerne. Masser af serier, reality og romantik på kanal 4. Internationale prisvindende tv-serier på kanal 5. Masser af sport, så som Premier League, Tennis osv.

Digital antenne Antenne til campingvogn Digital TV antenne Antenner BOXER TV
Bokser TV Boxer TV pakker Boxertv Canal Digital Kanal Digital