RING MIG OP!

Indtast dit telefonnummer, og vi ringer dig op...

Telefonnr. :

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Digital TV antenne

Brug digital TV antenne for maksimal modtagelse af TV signal. Kombineret TV/Radio

En digital TV antenne er det ideelle valg, hvis dine modtageforhold kræver ekstra kraftig antenne. Vi har Danmarks største udvalg i billig digital TV antenne

Digital TV antenne

Med en digital TV antenne er du sikret den bedste modtagelse af TV- og radiosignaler i dit hjem. Vi er specialister i levering af velfungerende TV antenneløsninger til private, og med vores digitale Combi Antenne Version II er du klar til at modtage knivskarpe TV signaler.  Antennen kommer komplet med forsyning, vægbeslag og 20 meter kabel. Den modtager i lodret og vandret position og er således det absolut bedste valg af antenne. Antennen fås i en hel række af flotte farver.

Se endvidere vores smarte digital TV antenne til montering i toppen af din flagstang.  Denne antenne er udformet som en standard flagstangsknop og er dermed ikke synlig i miljøet. Antennen er beskyttet mod interferens fra mobilnettet. En geniel løsning der ikke skæmmer hverken hus eller have. Se de digitale antenner her.

Vi har selvfølgelig også digital TV antenne til fritidsfolket. Selv om du er på camping langt fra hjemmet, skal du ikke snydes for at kunne se TV og gå glip af nyheder og TV serier. Vi har de helt rigtige digitale TV antenner til montering på campingvognen eller dit mobil home, og antennerne kommer naturligvis inkl. mast. Alle campingantenner er monteret med det smarte TOP LUK system, der giver en transporthøjde på bare 120 mm. Og du skal ikke døjes med utætheder, da antennen slutter helt tæt ved taggennemføringen.

Til bådfolket er der udviklet en speciel digital TV antenne til hurtig montering på båden. Her medfølger naturligvis rustfri stålbeslag til at modstå belastningerne til søs. Bestil digital TV antenne hos os allerede i dag.

Digital antenne Antenne til campingvogn Digital TV antenne Antenner BOXER TV
Bokser TV Boxer TV pakker Boxertv Canal Digital Kanal Digital